Yhteystiedot

Työtuomioistuimet-talon ulkokyltti, jossa lueteltu Helsingin hallinto-oikeuden, Markkinaoikeuden ja Työtuomioistuimen nimet.

Työtuomioistuin

Työtuomioistuimen kirjaamo on avoinna asiakkaille maanantaista perjantaihin kello 8.00 - 16.15.

Käynti- ja postiosoite

Käynti- ja postiosoite: Radanrakentajantie 5, 00520 Helsinki

Puhelinvaihde

029 56 43350

Faksi

029 56 43359

Sähköposti

tyotuomioistuin(at)oikeus.fi
etunimi.sukunimi(at)oikeus.fi

Joidenkin henkilöiden sähköpostiosoitteissa käytetään etunimen ja sukunimen välissä toisen nimen ensimmäistä kirjainta: etunimi.x.sukunimi(at)oikeus.fi.

Kun lähetät sähköpostia työtuomioistuimeen, korvaa (at) merkillä @.

Sähköinen asiointipalvelu

Työtuomioistuimessa voi asioida myös käyttämällä hallinto- ja erityistuomioistuinten sähköistä asiointipalvelua .

Turvaviestin lähettäminen

Oikeusministeriön turvaviesti (https://turvaviesti.om.fi/ ) on tyotuomioistuimen asiakkaille suositeltu tapa toimittaa tyotuomioistuimelle salassa pidettävät ja arkaluontoiset asiakirjat. Palvelun käyttäminen on ilmaista, helppoa ja turvallista.

Kun turvaviesti lähetetään viraston virastopostiin, viestin otsikkoon, sisältöön sekä liitteisiin tulee laittaa tarvittavat tunnistetiedot (nimi, mihin liittyy jne.), että viraston henkilöstö osaa välittää viestin asiaa käsittelevälle henkilölle, tietää mihin asiaan sähköposti liittyy sekä keneltä se on.

Ohje turvapostin lähettämiseen (pdf, oikeusministerio.fi)

Puheluhinnat

Puheluista peritään vain soittajan oman operaattorin sopimuksen mukainen paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksu. Ulkomailta soitettaessa hinnan määrittelee paikallinen operaattori.

Jos yhteydenotto tapahtuu ulkomailta, tulee tunnus "029" korvata tunnuksella "+358 29".

Tietopyynnöt

Tiedonsaantia koskevan pyynnön esittämiseen niin julkisia kuin salassa pidettäviä tietoaineistoja koskien löytyy tietoa ja ohjeita työtuomioistuimen asiakirjajulkisuuskuvauksesta .

Asiakaspysäköinti

Asiakaspaikkoja ei ole.

Istuntojen seuraaminen

Työtuomioistuimen suulliset istunnot ovat lähtökohtaisesti julkisia. Istuntosaliin mahtuu rajallinen määrä yleisöä. Suurempia ryhmiä pyydetään ottamaan työtuomioistuimeen yhteyttä etukäteen.


Julkaistu 16.6.2022